Cheerful Day
1 2 3 4
Welcome

welcome to my blog..
No Name


Thursday, May 8, 2014 | 12:05 AM | 0 panda


Assalamualaikum.. sekejapnye dah nak masuk sem5 . LI pun dah habis , peresent pun sudah . just tunggu result sem4 . hope semuanya okay :).. cuti sebulan lebih ni agak lama dan xtau nak buat apa , so aku decide nak ambik lesen kreta hehe . nak tunggu lesen L ni pun lambat jugak lah . pishang and cekodok juga aku duk rumah  .. Well as usual, cuti aku xsama dgn cuti dia , kalau dy cti ak always ada sini tapi kalau aku cti ? macam biasalah dia tetap dkt sana .. Biasalah tempat belajar paling jauh kan ? huhuu .. rezeki .. Hope sem 5 and 6 i'll do much better and study hard to gain my target . Actually lama jugak gua xupdate blogger gua . haha . Okayla bye



Thanks for reading