Cheerful Day
1 2 3 4
Welcome

welcome to my blog..
No Name


PERAHSIA TEGARRR !! HOW COULD YOUU ???
Thursday, May 9, 2013 | 9:08 AM | 0 panda


AKU SEDIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :'( !!
apa yang kau dah buat kat aku ?? apaa ?? kenapa aku yang kena rasa semua nii ?? apa salah aku sampai aku dah tak boleh nak taw ?? apaa?? kepercayaan aku dah hilang bila aku ni tak berfungsi untuk hang .. kenapa perlu buat aku macam ni ?? tak menyusahkan pun kalau aku taw semua tu .. atleast aku taw dulu dan bukan orang lain yang taw dulu ... semakin lama aku semakin tak paham apa yang hang nak .. semakin lama semakin hang berahsia dengan aku banyak perkara .. kenapa perlu macam tuu ?? kenapa ?? tak layak ka aku ni taw ..ya aku ni girl hang ?? tapi apa function aku ?? setakat ada jaa aku ?? macmtu laa ?? cara hang tak betoi . hang xmaw aku risau , nak jaga hati aku lah kann ?? tapi aku jugak perlu taw .. PENTING OKAY .misalnya aku message hang , macam mana ?? pikiaq sama laa .. jangan pkiaq jalan singkat .AKU NAK HANG TAW APA YANG HANG BUAT TU SALAH ... SALAH SANGAT! ITU HAKIKAT YANG PERLU HANG TAW ...... tujuan aku dengan hang ,kita boleh share masalah , share cerita suka duka .. tolong bila perlu tolong .. bukan jadi PERAHSIA , bukan jadi PENIPU !! perlu ka berahsia dengan aku ?? apa faedah yang hang dapat dari berahsia ?? apa cuba bagitaw aku .. bila aku cakap ja hang cakapa laa aku ni putaq belit lah apa laa .. macam tu lah laki , tak boleh pkiaq apa depa buat .. jadilah apa hang nak jadi . BUAT APA HANG NAK BUAT . cerita masalah hang tu kat pendengar setia hang okay !! aku ni dah lah orang asing ja yang menumpang dalam hidup hang . orang asing yang hang buat macam anak patung . orang asing yang tak boleh taw apa yang terjadi  dan orang asing yang tak diperlu kan selama nii .. nice to meet you .. hampir 1 tahun 8 bulan ,, cukup bermakna , cukup terkilan .. ada manis ada pahit ada kelat ada racun ... i hope u jumpa orang yang terbaik dari yang terbaik .. i will miss our moment that you create for me .. thanks for everything .. -SM-



Thanks for reading