Cheerful Day
1 2 3 4
Welcome

welcome to my blog..
No Name


Aku sedar sapa aku
Friday, September 27, 2013 | 10:02 PM | 0 panda


Adakah aku ni Annoying weh ?? teruk sangat kah aku ?aku queen control ? kalau hang rasa semua ni ada dekat diri aku , bagitaw jela.. aku sedar sapa aku .. aku bukan nk rosak silaturrahim ang dengan sesapa . dalam hati aku,aku rasa hang tak fikir pon aku . aku mengaku aku kuat jealous . fikirlah untuk apa aku jealous ? aku pon ada perasaan , cara yang terbaik kita tak payah contact satu sama lain .. aku akan hide hang dari tengok life aku . aku kan annoying . serious aku terasa dengan apa yang hang buat kat aku .. aku pun ada batas sabar . fikirlah apa yang hang buat kat aku . perempuan mana tak jealous? sedangkan dulu hang yang cipta jealous dlm hidup aku . hang contact aku pon tak kan ? buat apa aku nak terhegeh2 ? perlu ka weh ?? aku cuma memerhati .. hang tak contact aku , tapi hang boleh tweet dengan perempuan lain . even benda tak faedah . hang kata hang busy . tapi boleh ja kan berbalas2 tweet dengan perempuan lain . siap "orang dia lagi " follow hang dah lah apasal nak dia orang sangat ? aku sabar,aku tahan , aku sabar aku tahan .. tapi kali ni aku betul2 hilang sabar .. aku ni sapa ? tak bermakna hang jauh dari aku hang boleh buat benda yang menyakitkan hati aku . sumpah aku terkilan . okay , hang cakap just percaya hang ?? hang jauh dari aku weh , fikirlahhh .. serious aku rasa hang tak pernah fikir aku pon . perlahan2 aku akan lupakan hang . dengan hide hang , hang bebas buat apa hang suka . tak perlu balik untuk jumpa aku .. tak perlu ingat apa2 pasal aku . tak perlu kenal sapa aku sebab dalam hidup hang aku ni bukan sapa2 ... 2 tahun yang tak da makna dalam life aku . 4 tahun lagi kalau aku tunggu aku cuma dapat barah hati . aku mengaku kalah sebab tunggu hang , aku menyerah .. aku tak kuat nak tengok apa yang hang buat kat aku . ya dunia ni cuma sementara . mungkin hang bukan jodoh aku . aku pasrah . aku redho dengan ketentuan Ilahi .. cuma kali ni aku betul2 terkilan . aku betul2 terasa .. tak payah contact aku atau cari aku dekat mana2 laman sosial . Andai itu takdirnya izinkan aku pergi buat selama-lamanya . -SM-




Thanks for reading